Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on yleinen vieraskirjamme, jonne kuuluvat: 
- Hoitohevospyynnöt
- Risut ja ruusut
- Kisojen tuloksista ilmoittaminen
- Kysymykset
- Yksärin tuontipyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- jne.

EI mainostusta! Mainostaa saa mainoskirjassamme. Myöskin kisakutsut kuuluvat mainoskirjaan, sillä siellä ne saavat paremmin näkyvyyttä toisinkuin täällä yleisessä vieraskirjassamme. Täällä voit kuitenkin ilmoittaa esimerkiksi tulosten saapumisesta. 

Huom! Kun pyydät hoitsua, niin kirjoitathan koko hevosen nimen, esimerkiksi: Lucky Four-leaf Clover " Clove ", jotta tiedämme ketä pyydät hoitsuksesi, sillä Hevosjärven tila on iso ( yli 140 hevosen tila ) ja emme millään voi muistaa jokaisen hevosen lempinimeä. Näin varmistamme sen, että tiedämme varmasti ketä pyydät hoitsuksesi.

Muistathan, että emme voi vastata sinulle yksityiseen viestiin ellet liitä mukaan sähköpostiosoitettasi tai sivustosi osoitetta. Emme jaa sähköpostiosotteita julkisiksi, vaan tarvitsemme sitä vastaamiseen jos lähetät yksityistä viestiä. 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Anabeth berlin

08.06.2019 18:28
Anteeksi, mutta en voi ottaa Minion Disasteria hoitoon...

Vastaus:

Heissan!

Otahan yhteyttä jos joskus haluat tulla hoitajaksi Heppikselle!

- Huusari

Nimi: Annabeth Bellini

03.06.2019 16:28
Hei,
Oon 13-vuotias tyttö ja toivon hoitsukseni Minion Disasteria.
Olen ratsastanut 7vuotta.
Tallin sivut ovat siistejä ja omaperäisiä, eli täydellisiä.

Vastaus:

Vastaan ylempään viestiin

Nimi: Annie

03.06.2019 16:17
Hei!

Nimi: Priscilla

24.05.2019 18:12
Moi.
Toivoisin siis Anastasia SE:tä hoitsukseni, sillä se vaikuttaa tosi kivalta hepalta.
Olen nimeltäni Priscilla ja iältäni oon 15-v tyttö.
Oon ratsastanut n. 8 vuotta enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Vastaus:

Heissan Priscilla! Lämpimästi tervetuloa Heppikselle!

Anastasia SE on vapaana, joten sen saat hoitohevoseksesi.

Saat osallistua vapaasti Anastasian kanssa Hevosjärven tilan toimintaan (esim. tunneille, vaelluksille jne.) sekä ratsastaa itsenäisesti Anastasialla. Olisi toivottavaa, että tutustut rauhassa hoitohevoseesi, eli heti ensimmäisenä ei mennä hyppäämään esteitä tai lähtä maastoon, vaan voi vaikka käydä sileellä tai kävelylenkillä. Hoitajakaapin teen sulle sitten, kun vastaan ensimmäisen kerran tarinoihisi. Tarinasi saat kirjoittaa joko hoitajien yleiseen päiväkirjaan tai foorumillemme, jonne saa tehdä oman päiväkirjan.

Oon päivitellyt Heppistä nyt hiljakseltaan. Aloitin uudessa työpaikassa juuri työt ja meni ensimmäinen kuukausi uuden oppimisessa. Ens viikolla julkasen kesän tapahtumia ja vähän jo mahdollisesti syksynkin.

Saat kunnian olla ensimmäinen Anastasian hoitaja ikinä. Anastasia on hiljalleen nyt keväällä tutustunut ratsastuskoulun arkeen. Aikaisemmin sen kanssa kisailtiin ja valmennettauduttiin.

Hoitamisen saat aloittaa heti. Antoisia hoitohetkiä Anastasian kanssa!

- Huusari & Bella

Nimi: Hilda

21.05.2019 08:31
Kuinka usein Diegollasaa ratsastaa/kirjoittaa hoitotarinaa? Saako hoitaessa välillä myös hypätä?

Vastaus:

Heissan Hilda!

Vaikka joka päivä jos haluat. Saa hypätä. Diegolla hypätään kerran viikkoon kunnon estetreeni ja kerran viikossa voi hypätä myös kavaletteja. Voin tehdä Diegon sivuille treeniohjelman jossain vaiheessa, niin pysyt kartalla mitä sen viikossa tapahtuu. Vastailen kohtapuolin tarinaasi. Oon suunnitellu kesän tapahtumia, niin aika mennyt kokonaan siinä.

- Huusari

Nimi: Y

31.03.2019 22:54
moi! osaisitko auttaa weeblyn ulkoasujen (.zip muodossa) kanssa? Jos osaat ja viitsit laita mailia pelleahven@gmail.com !

Vastaus:

Heissan!

Ikävä kyllä en osaa auttaa sinua tässä asiassa.

Nimi: Hilda

16.02.2019 20:08
Moi! Haluisin alkaa käydä täällä. Onko Diegolla hoitajaa? Jos ei nii voisinko saada sen hoitsuks?

Vastaus:

Heissan HilS! Lämpimästi tervetuloa Heppikselle!

Diego on vapaana, joten sen saat hoitohevoseksesi.

Saat osallistua vapaasti Diegon kanssa Hevosjärven tilan toimintaan (esim. tunneille, vaelluksille jne.) sekä ratsastaa itsenäisesti Diegon. Olisi toivottavaa, että tutustut rauhassa hoitohevoseesi, eli heti ensimmäisenä ei mennä hyppäämään esteitä tai lähtä maastoon, vaan voi vaikka käydä sileellä tai kävelylenkillä. Hoitajakaapin teen sulle sitten, kun vastaan ensimmäisen kerran tarinoihisi. Tarinasi saat kirjoittaa joko hoitajien yleiseen päiväkirjaan tai foorumillemme, jonne saa tehdä oman päiväkirjan.

Heppis on ollut puolisen vuotta hiljaiselolla Huusarin erikoistumisjakson takia (IRL:ssä siis. Astetta rankempi koulu menossa) ja Bellalla on lukio kesken. Huusari valmistuu nyt tämän kuun vika päivä ja ensi viikon lopussa pääsee vihdoin istahtamaan koneen ääreen ja alkaa päivittää Heppistä oikeen suururakalla!

Hoitamisen saat aloittaa heti. Antoisia hoitohetkiä Diegon kanssa!

- Huusari & Bella

Nimi: Misteli

18.11.2018 19:53
Hei! Ihana nähdä, että ootte vielä pystyssä! En jaksa edes muistaa, kuinka monta vuotta omista virtuaalitalliajoistani on, mutta täällähän minä hoidin Zellaa ennen kuin perustin oman virtuaalitallini. Niin mukava käydä tsekkailemassa sivuanne♥

Vastaus:

Heissan!

Oi, ihana kuulla sustaki pitkästä aikaa! Mahtavaa, että eksyit tänne pitkästä aikaa! Heppis on ollu hiljaiselolla aika aikoin mun koko puolitoistavuotisen koulun ajan, ku koulupäivät on kutakuinkin 8-17 ja harjoitteluissa 24h työvuorot kerralla aina. Onneksi koulu on kohta takanapäin ja pääsee ihan tosissaan tositoimiin taas Heppiksen kans!

Tuuhan vastaki moikkaa meitä ja Zellaa!

- Huusari

Nimi: Tuhkatassu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com/

02.11.2018 17:02
Hei linkinvaihtolainen!!

Olen siis tosiaan linkkarikirjeen takia täällä, ja olisi toki mukavaa kuulla myös, miten teillä menee.

Itsellä ei tällä hetkellä mitenkään erityisen hyvin. En halua kalastella mitään sääliä, mutta tilanne ei vaan ole kauhean hyvä. Ahdistaa ja kaikkea muuta ärsyttävää, ja pelottaa myös kauheasti. Mitään erityistä sanottavaa niin itsestäni kuin mistään muustakaan ei ole, voin siis yhtä keskinkertaisesti kuin aiemminkin.

Sivuilla on onneksi mennyt hyvin, vaikka mulla kestää taas ihmeen kauan kirjoittaa, on Pelkkis sentään aktiivinen, kun minä kerran en. Olisi varmaan aika ottaa itsestään niskasta kiinni. Ideoita onneksi riittää, mutta kirjoittaminen ei vain onnistu, enkä osaa sanoa miksi... Mutta ei kai sitä ole hyvä itseäkään pakottaa kirjoittamaan joten näillä mennään.

Olisin erityisen kiinnostunut kuulemaan, miten teillä on mennyt. Toivottavasti kaikki on kunnossa.. Itselläni ei taida olla enää mitään järkevää sanottavaa, joten ensi kertaan sitten!!

Vastaus:

Heissan Tuhkatossu!

Mie tuun teille päin kirjeen kera nyt. Kerkesin vihdoin ja viimein koneelle kirjottaa ajan kans.

- Huusari

Nimi: Vanha

22.10.2018 00:21
Ei hitsit, en voi uskoa että ootte vielä pystyssä!
Itse aloiutin täältä virtuaaliheppailun 2015, ja olen ikuisesti kiitollinen siitä että teiltä sain eväät tähän upeaan harrastukseen.
Kiitos!

Vastaus:

Heissan!

Ihana yllätys, että vanhat Heppisläiset käyvät vierailemassa! Pystyssä ollaan edelleen. Vähän ollaan hiljaiselolla menty hetki ihan sen takia, että mulla on menossa harkkoja ja koulu. Mut nyt hiljaiselo alkaa oleen takana päin ja sivuja on päivitelty ajantasalle hiljakseltaan. Käyhän toistekki vierailemassa!

- Huusari

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

18.10.2018 14:47
Hei, tulin tänne linkkarikirjeen merkeissä . (Tästä ei tule varmaan edes pitkä..., hehheh)

Eli siis, tulin tänne höpöttelemään kuulumisiani linkkarikirjeen merkeissä.

Tarinaköynnöksestä on tullut päivä päivältä yhä aktiivisempi ja järjestimme jo yhden kilpailunkin. Vaikka lukijoita ei paljoa vielä ole, odotamme heitäkin innolla.

Oma elämäni on tällä hetkellä hyvin käynnissä (kuulostipa järkevältä, heh..). Kaikki perheessäni voivat hyvin ja harrastukset ovat menneet mahtavasti. Aikani riittää hyvin roolimiselle ja aika monien sivujen ylläpitämiselle. On myös suunnitelmissa, että kaverini tulisi tänään yökylään ^^. Vaikka pari riitaa on tällä viikolla ollut, on nekin selvitetty ja niistä on nyt päästy yli. Kotonamme on alkanut "siivoustalkoot", heitämme kaiken turhan pois, tai myymme. Kahvinkeitin meni siinä hötäkässä rikki (äitini tipputti lattialle ), eilen isä juuri osti uuden xd. Lemmikit voivat hyvin, paitsi yhdellä koirallamme Nomilla on tassussaan mätäpaise, joka on siis paise, jonka sisällä on mätää (en jaksa kertoa tarkemmin XD). Äitini puhkaisi sen, eikä Nomiin edes paljoa sattunut. Heti puhkaisemisen ja putsaamisen jälkeen hän otti pallon suuhun ja alkoi innokkaana sitä kantaa. (Mätäpaiseen oli luultavasti aiheuttanut joku tikku).
Kanimme uskalsi eilen jo hypätä sängylleni ja sieltä pois . Tänäänkin aamulla se loikki edestakaisin ja sai pari herkkua, hehheh .
Ponimme ovat hyvässä kunnossa, tällä hetkellä ne siellä onnellisina sateessa syövät heinää.
Koirat, vanhuskin on nukkumassa rauhallisina. Minttu selvästi kyllä haluaisi häkistä ulos, pitääpi se pian päästää.

No, siinä oli nyt hieman kuulumisiani, anteeksi, kun tästä ei tullut pitkää.

- Pelkotuoksu

Vastaus:

Heissan!

Mahtava kuulla teidän kuulumisia. Kirjoittelen teille päin pikapuolin kans kuulumiskirjettä.

- Hurtza

Nimi: Hiekkamyrsky

03.10.2018 16:17
Moi!
Tosi ihana ulkka teillä!

Vastaus:

Heissan!

Kiitoksia paljon!

- Huusari

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

29.09.2018 19:11
Hei, miten olisi linkinvaihto uunituoreen tarinasivusto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos  .

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinaköynnöksen ylläpitäjät

Vastaus:

Heissan!

Kävin vastailemassa teidän viekkuun.

- Huusari

Nimi: Tiia
Kotisivut: http://rantaravinratsutila.weebly.com/

09.07.2018 16:31
Kesäkuu 2018 y-työkirje:

Mitäs teille kuuluu Heppiksessä? Rantaravissa menee hyvin... Hiljaisesti. Hoitajista tai yksäreiden omistajista ei ole kuulunut pitkiin aikoihin, mutta silti vaan harmittaa erottaa ihmisiä. Hepoilla kaikki on hyvin ja paranee vain. Maaliskuussa meille muutti kaksi uutta hevosta, Anna ja Jaika, jotka ovat kotiutuneet hienosti. Ehkä tallin hiljaiselo on hyvä asia sen kannalta, että niillä on ollut aikaa tutustua paikkoihin rauhassa. Michellestä on tullut oikea vesipeto! Se rakastaa juosta rannalla ja käydä uimassa. Tuntuu, että sillä olisi energiaa vaikka muille jakaa. Sitä liikuttaessa saa kyllä itsekin aina hyvän treenin. Drone ja minä edistymme esteillä huimaa vauhtia, mikä on hauskaa. Nautin hiljaisuudesta senkin vuoksi, että saan ratsastella itsekseni, mutta on kyllä hoitajia ja tallilaisia ikävä :/.

Vastaus:

Mukava kuulla teidän kuulumisia!

Kirjoittelen teille päin yhteistyökirjettä pian.

- Huusari

Nimi: Ira
Kotisivut: http://https://ironiaa.weebly.com/maastoesteratsastus.html/

21.04.2018 11:27
Hei!
Ironian 21.04.2018 pidettyjen maastoesteratsastuskilpailuiden tulokset ovat tulleet. Onnea sijoittuneille!

>> Ira

Vastaus:

Kiitoksia ilmoituksesta!

Nimi: Humutin (Veera A)
Kotisivut: http://hallankaiku.weebly.com/

31.03.2018 12:10
Heippa!
Ihana nähdä, että Hevosjärvi alkaa aktivoitua  Pusken tarinaa pikimmiten ulos. Vaihdoin siis omaa nimeä vielä kerran Humuttimeksi, ja ent. Hunajarumpu/Ketunkuoppa tunnetaan nykyään Hallankaiun Suomenhevoset -nimellä. Mietin tosin, että mikäli teitä kiinnostaisi enemmän yhteinen toiminta sun muu sekä samankaltainen tapahtuma/toimintamaailma, Mansikkamäen Ratsutalli (rtmansikkamaki.suntuubi.com) voisi korvata yhteistyön Halliksen kanssa?

>> Humutin

Vastaus:

Heissan!

Joo, meijän hiljaiselo on nyt takana päin ja Heppistä on ihan tosissaan päivitelty koko viime kuu ja nyt tääki kuukausi on sitä jatkettu. Alakaaki olee hiljalleen kaikki sivut ajantasalla (tosin hevosten sivut pitäs päivittää ja niitä on yli 240..  )

Joo, meille tuo kuvio käy. Määpä vaihanki samantien sen nimen tuonne listaan! Meitä saa tosiaan nykästä hihasta jos tulee ideoita mieleen mitä voitaisiin tehdä yhdessä tms.

- Huusari

Nimi: Tiia

24.03.2018 15:02
Hei! Tosiaan pitkän epäaktiivisuuden (paremminsanottuna tauon) jälkeen minun on valitettavasti lopetettava Dominon hoitaminen ja keskityttävä nyt siihen, että oma talli pysyy pystyssä! Kiitos kärsivällisyydestä, Dominoa tulee ikävä

Pakko muuten sanoa, että ihailen sitä, kuinka kaikkien koulujuttujen keskellä päivittelette niin ahkerasti! Propsit siitä!

Vastaus:

Heissan!

Kiitoksia ajastasi Dominon hoitajana! Ei muutako aurinkoista kevättä ja tsemppiä tallin pyörittämiseen!

Motivaatiota on välillä enemmän Heppikseen ku koulujuttuihin..

- Huusari

Nimi: Tiia
Kotisivut: http://rantaravinratsutila.weebly.com/

24.03.2018 14:20
Maaliskuun y-työkirje:

Heeii.... Eh, Täällä taas! Ajkamala, viimeksi sivuja tuli päiviteltyä joskus syyskuun tienoilla ennen, kuin koulu hyökkäsi aivan päälle... Oon laiminlyönyt kyllä kaikki y-työjututkin ihan täysin, ja siksipä tässä näin ihan ohimennen ja varovaisesti kysäisen, että​ onkohan yhteistyö vielä voimassa? Yritän nyt ainakin oman tallin suhteen ryhdistäytyä ja käydä vähintään joka viikko vähän päivittelemässä jotain ja vastailemassa vieraskirjaan, mutta tosiaan, nöyrimmät pahoitteluni.

Vastaus:

Heissan!

Oiettä, kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Joo on meijän puolesta yhteistyö vielä voimissaan! Joskus pieni tauko tekee itse kullekin hyvää.

- H

Yksityinen viesti

17.02.2018 12:26

Nimi: Alina

15.02.2018 14:41
Anteeksi. Äsken tuo temppuili mutta sukupuoli on siis ori

Nimi: Alina

15.02.2018 14:39
Heips! Haluaisin tuoda yksärin tallille jonka tiedot ovat tässä:

Nimi: Nightfire kutsumanimi:Nifi Rotu:Norjanvuonohevonen Sukupuoli ri

Vastaus:

Heissan Alina! Lämpimästi tervetuloa Heppikselle!

Voit tuoda yksityisesi meille asumaan. Tässä linkki, jota kautta pääset sen meille tuomaan:
http://hevosjarvi.weebly.com/yksityisten-omistajat.html

Nimi: Wenkku

25.01.2018 20:45
Hei! Saanko tuoda yksityis hevosen ja ponin? Poni: t. Sissirdar "Sissi", risteytys. Hevonen: t. Bærdeiner's Belala "Bella", Oldenburg

Vastaus:

Heissan Wenkku! Lämpimästi tervetuloa Heppikselle!

Tottakai! Täältä löytyy lomake, jolla voi tuoda yksityisensä meille.
http://hevosjarvi.weebly.com/yksityisten-omistajat.html

- Hurza

Nimi: Vivian

24.11.2017 17:58
Hevoset pääsis yksityisiks ja luultavasti tuntitoimintaan Muuttaisivat ehkä Ketunkumpuun, ja siis Heppu menisi luultavasti vain alkeituntikäyttöön.

Muuten tulisivat minulle ihan puskaponeiksi, löhinnä hömpsöttelyä ja rentoa menoa

Vastaus:

Heppu on vanha, niin mielellään pitäisin sen kokonaan täällä loppuelämänsä ajan.

Täältä löydät Heppiksen myytäviä hevosia (jossain vaiheessa saattaa tulla lisää myytäviä. )
http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/273/myynniss
http:// vrthevosjarventila.proboards.com/thread/272/heppiksen-kasvatteja-myynniss


- Huusari

Nimi: Humutin VRL-14618
Kotisivut: http://ketunkuoppa.weebly.com/

29.10.2017 18:18
Moi,

Hunajarumpu kerkesi vaihtaa vielä nimensä Ketunkuopaksi ja weeblyn osoite muuttui myös samalla.

- Humutin

Nimi: Lia

28.10.2017 20:43
Moikka!

Oon ehkä saattanu laittaa tänne viestiä joskus aikasemmin, en oo ihan varma.

Olen siis ettimässä itelleni hoitoheppaa. Olisiko täällä ketään vapaana?

Vastaus:

Heissan!

Täältä löytyy vapaat hoitohevoset listattuna:
http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/97/hoitajahaku

- Huusari

©2019 Virtuaalitalli Hevosjärven tila - suntuubi.com