Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne voit laittaa viestiä, jos hevosesi / hoitsusi: 
~ On sairastunut ja tarvitsee eläinlääkäriä. 
~ Tarvitsee jotain rokotetta. 
~ Epäilen sen olevan sairaana / kipeänä. 
~ Tarvitsette eläinlääkärin / kengittäjän / hierojan palveluja. 

~ Eläinlääkäri voi antaa tänne palautteen tms. 

tms. 


Hoitajat! 
Muistattehan, että hoitsuille ei saa käydä mitään vakavaa. 

Kiitos viesteistänne!:)

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com/

20.01.2017 21:02
Ainiin ja koirat madotettiin Canex Vet- pastamadotteella, kissat Mirrix-pastamadotteella, kanit Flubenol-madotteella. :-)

Vastaus:

Kiitoksia!

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com/

20.01.2017 20:58
Heippa! Kävin antamassa 205:lle hevosellenne tarvittavat rokotukset ja madotukset. Myös muutamille lemmikeillenne annettiin rokotukset ja madotukset.

Hevosille annettiin hevosinfluenssa, jäykkäkouristus ja rabiesrokotteet. Pitäkää hevosia viikon kevyemmällä käytöllä. Kaikille hevosille annettiin rokotusten lisäksi myös Ivermektiini-madote.

Koirille annettiin kolmoirokote (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus) sekä rabiesrokote.

Kissoille annoin rabies, kissarutto ja parvorokotteen.

Kaneille annettiin myksomatoosi-, verenvuotokuume- sekä kaninuharokote.

Hinnaksi tuli 25000v€.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Heissa Olivia!

Kiitoksia paljon nopeasta toiminnasta! Huippua toimintaa teillä!

- Huusari

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com/

14.10.2016 16:16
Hei! Kävit varailemassa meiltä ajan rokotuksiin kaikille hevosillenne (217 kpl).

Rokotin hevoset seitsemässä erässä eli viikon ajan. Päivässä rokotin kerrallaan 31 hevosta. Hevoset saivat hevosinfluenssa, jäykkäkouristus ja rabies -rokotteet.

Hevosia tulee pitää kevyemmällä käytöllä n. viikon ajan ja seurata lämpöä. Joillekin rabies-rokote voi aiheuttaa kuumetta.

Hinnaksi tuli 17 260v€,
kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos käynnistä!

Nimi: Josefina Lauga

24.07.2016 12:54
ja hevonen on tamma

Nimi: Josefina Lauga

24.07.2016 12:53
Tarvitsisin tarkastuksen varsalleni, joka syntyi äskettäin. Eli ihan perustarkastus.

Vastaus:

Hei!

Eläinlääkäri on tilattu varsallesi.

- Catherine

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

30.01.2016 11:46
Hei! Kävin tarkastamassa syntyneet kultaisennoutajapentunne.

Kaikki kahdeksan pentua olivat energisiä ja vilkkaita. Kaksi pentua hieman pienempiä kuin muut, mutta kuitenkin terveitä ja eloisia. Pentujen karva oli ok, samoin iho. Silmät olivat kaikilla kirkkaat ja terveet. Tassut olivat ok. Keuhkoäänet olivat kaikilla pennuilla terveet. Sydänäänet olivat myös kaikilla ok, enkä havainnut yhdelläkään sivuääntä. Ruumiinlämpö oli pennuilla normaali. Hampaat olivat kaikilla ok. Pennut rokotettiin kolmoisrokotteella (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus). Niille annettiin myös kennelyskärokote. Rabiesrokotteen voi antaa kaksi viikkoa edellisten jälkeen. Tulen rokotuttamaan pennut vielä siis rabiesrokotteella 13.2.

Madotin pennut lopuksi vielä Canex Vet -pastamadotteella.

Hinnaksi tuli 740v€ ja eräpäivä on 6.2. Annoin rokotuksista pentuealennuksen.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos paljon hyvästä hoidosta!

- Catherine

Nimi: Iitu ja Prinssi
Kotisivut: http://www.pikku-prinssi.weebly.com/

29.01.2016 18:08
Prinssi tarvitsisi kengittäjää ja hieromista.

Vastaus:

Oletko itse ehtinyt tilamaan, vai tilaanko minä?

- Catherine

Nimi: Sofi & Chali

25.12.2015 12:48
Chali on minun mielestäni parantunut

Vastaus:

Samaa sanoi Kristian, joka kävi tsekkaamassa Chalin aamusella. Treenit jatkukoon!

- Catherine

Nimi: Sofi & Chali

30.11.2015 17:37
Huomasin hoitotarinassani että Chali aristi toista takajalkaansa. Mikä sillä voisi olla? Hoidan siis Chalia

Vastaus:

Ceraa hoitava eläinlääkäri tarkisti samalla Chalin tilanteen, sillä meidän virallinen eläinlääkärimme on joulukuun lomalla.

Hän totesi, että Chali ontuu tällä hetkellä oikeaa takajalkaansa lievästi. Hoito-ohjeeksi Chalille saatiin kylmäystä, sekä kevyttä käyttöä. Eli ei ratsastusta vielä hetkeen, vaan rauhassa edetään. Jalan toipumisaika on viikon verran suunnilleen.

- Catherine

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

15.11.2015 10:37
Hei! Kävin tekemässä Dreamille perustarkastuksen, suun hoidon sekä jalkojen tarkastuksen.

Dream oli valpas ja tyytyväisen näköinen. Sen karva oli kiiltävää ja hilseetöntä. Silmät olivat eloisat ja terveet. Ruumiinlämpö oli normaali, samoin sydämen syke. Jalkojen tarkastus tehtiin perustarkastuksen yhteydessä. Ne tunnusteltiin, venyteltiin, sekä hevosta juoksutettiin eri askellajeissa. Hevonen ei arastellut jalkoja, eikä osoittanut lihasjumeja tai herkkiä kohtia. Jalat ovat täysin terveet. Kaviot olivat Dreamilla hyvässä kunnossa, eikä niitä tarvinnut raspata. Kaviot olivat vahvat, eikä merkkejä hauraskavioisuudesta ollut.

Perustarkastuksen jälkeen tehtiin suun hoito. Eli tässä tapauksessa hampaita raspattiin ja ienten väri tarkastettiin. Hampaat ovat nyt ok ja suu näytti muutenkin terveeltä, ienten väri oli normaali ja hevosen ruokahalu hyvä. Merkkejä hammasjuuritulehduksesta tai muista ei ollut. Myöskään haavoja ei ollut.

Hinnaksi tuli 140v€ ja eräpäivä on 22.11.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Nimi: Nelli

23.10.2015 15:34
Hei! Dreamilta on pudonnut kenkä oikeasta etukaviosta. Se putosi maastossa ollessamme. Dream tarvitsisi siis kengittäjää. Samalla sen hampaat voitaisiin tarkistaa ja tehdä perustarkastus. Kaviotkin voitaisiin tarkistaa. Hevosen oikea nimi on White Rose "Dream". Se on yksityinen ja sen tallivuokraan kuuluu kengittäjän kustannukset.

Vastaus:

Hei!

Kristian osaa lyödä irtokengät takaisin, joten nuori herra kävi lyömässä saman tien kengän jalkaan, jotta se ei alkaisi ontumaan. Kengittäjä voidaan tilata tarvittaessa, jos haluat?

Tilasin eläinlääkärin vilkaisemaan Dreamia. Eläinlääkärin raportti tulee tähän vieraskirjaan sitten, joten voit sen täältä lukea. Jos haluat raportin myös Dreamin sivuille, voidaan se sinne lisätä.

- Catherine

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

28.07.2015 16:40
Hei! Kävin tekemässä Cilla Freedomille ontumatutkimuksen.

Aivan ensin tutkin tamman tamman lihaksistoa, jalkoja ja kavioita. Tämän jälkeen hevosta liikutettiin käynnissä, ravissa ja laukassa. Liikutuskokeen jälkeen venyttelin vielä tammaa. Vasemmassa takajalassa oli selvästi pientä ontumaa havaittavissa ja jalka oli lämmin ja hiukan turvoksissa. Jalka ei vaikuttanut niin aralta, että ontuma olisi vakava, mutta lieväkin ontuma on hevoselle tietenkin inhottava. Kylmätkää jalkaa ja pitäkää hevonen hyvin kevyellä käytöllä. Antakaa jalan toipua n. viikon ajan, mikäli jalan turvotus ei laske/se pahenee, ottakaa heti uudestaan yhteyttä.

Hinnaksi tuli 150v€ ja eräpäivä on 4.8.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos jälleen nopeasta ja asiallisesta hoidosta!

Välitän terveiset Cillan hoitajalle. Pidämme tammaa silmällä ja sairastarhassa ympärivuorokautisessa valvonnassa.

- Huusari

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

28.07.2015 12:59
Kävin tekemässä kaikille hevosille (123kpl), koirille (9kpl), kissoille (3kpl) ja kaneille (6kpl) perustarkastukset. Kaneja oli merkattu olevan 8, mutta en löytänyt kuin nuo kuusi kappaletta. :-)

Kaikki hevoset olivat päällisin puolin oikein hyvinvoivan näköisiä. Niiden karva oli kiiltävää ja hilseetöntä. Jalat olivat ok samoin kaviot olivat kaikilla kunnossa. Hampaat raspasin Hipsulta ja Rellalta. Silmät olivat kaikilla kirkkaat ja eloisat. Ruumiinlämpö oli kaikilla normaali, samoin sydämen syke. Hevoset liikkuivat sulavasti ja vaivattomasti, enkä tunnustelussakaan havainnut niillä mitään lihasjumeja.

Koirat olivat myös hyvinhoidetun näköisiä. Myös pennut olivat kehittyneet hyvin. Karva oli koirilla siistiä, eikä se hilseillyt. Poikkeuksena Zorro, jolla havaitsin hieman hilseilyä. Voinee johtua myös stressistä tarkastuksessa, mutta seurailkaa kotona. Mikäli hilseilee vielä kotioloissakin, laittakaa ruuan sekaan hieman lohiöljyä. Kaikkien koirien silmät olivat terveet. Anturat ja kynnet olivat myös ok. Koirien ruumiinlämpö ja sydämen lyönnit olivat myös normaalit. Koirat liikkuivat reippaasti, eikä niilläkään ollut jumeja.

Kissat olivat myös terveen oloisia. Niiden turkki oli hyvässä kunnossa ja silmät olivat terveet. Ulkokissoiksi ne olivat rotevia, mutta kuitenkin normaalin painoisia. Hampaat oli kisuilla kunnossa. Ruumiinlämpö ja sydämen lyönnit oli kaikilla normaalit.

Kanit olivat hyvinvoivan näköisiä. Niiden turkki oli pehmeää ja Candynkin pitkä turkki oli hyvin hoidettu. Kanien silmät olivat kirkkaat ja terveet. Niiden hampaat olivat hyväkuntoiset ja kuluneet tasaisesti. Korvat olivat kaikilla suht puhtaat. Ruumiinlämpö oli kaikilla normaali. Sydämen syke oli hiukan korkea, johtuen tarkastuksesta johtuvasta stressistä. Normaali syke siis kaneille. Kaikki kanit liikkuivat hyvin, eikä ontumisia näkynyt.

Hinnaksi tuli 7680v€ ja eräpäivä on 4.8.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos huippuhienosta toiminnasta!

Tarkkailemme Zorron turkkia.

Kävin maksamassa samantien laskumme!

- Huusari

Nimi: Omppuliini/Tiia

24.07.2015 19:51
Moikka! Huomasin äsken kun kävin tallilla Cillan takakavioiden kengät ovat irronneet. Ne löytyivät Cillan hiekkatarhasta ja tämän toinen jalka on myös vähän turvonnut. Hevosen kokonimi oli siis Cilla Freedom ''Cilla''. Tamman kengät löytyvät karsinan edestä.

Vastaus:

Heissan Tiia!

Minä soittelin eläinlääkärillemme ja hän tulee pian tsekkaamaan Cillan tilanteen. Ilmoitathan välittömästi Huusarille / Bellalle, jos Cillan tilanne muuttuu. Kylmäile jalkaa ja pidetään tamma karsinalevossa. Infoamme sinua enemmän, kun saamme eläinlääkäriltä tietoa. Toivotaan, että Cillan jalat ovat kunnossa!

- Catherine

©2019 Virtuaalitalli Hevosjärven tila - suntuubi.com